Alldeles för mycket info i en bloggpost

Massor med information om vad som händer på Studio Karma just nu.

Alla yogisar på Studio Karma! Tack för att ni finns och för att ni funnits med oss under den här svåra covid-tiden! Vi kommer snart att kunna ta emot er som vanligt igen! Det finns ett slut på pandemin! Vi har ju varit försiktiga och noga hela tiden, och det fortsätter vi med tills vi vet säkert att det är säkert. Du ska känna dig trygg hos oss hela vägen.

I planen för avvecklingen av restriktioner påverkas vi av steg tre, som beräknas inträda den 15 juli. Då kommer begränsningen av antal kvadratmeter per person att tas bort! För oss betyder det att vi kan ha fler deltagare än tio i stora yogasalen. Vi kommer att smyga igång och börja med 20 deltagare på klasserna. En annan förändring är att vi från och med 15 juli slutar att sprita använda block efter klasserna. Du kan naturligtvis sprita dem själv om du känner dig orolig. Vi kommer att fortsätta att tvätta ögonkuddar. Idag känns det märkligt att vi inte gjort det tidigare. Och vi fortsätter så klart att städa och hålla rent och fint! Det har vi ju alltid gjort.

Onlineklasserna kommer vi att fortsätta med! Alla klasser kommer inte att livesändas, det passar liksom inte lika bra för alla yogaformer. Framför allt är det klasser med mycket musik och gong-spel som inte är lika bra online. Ljudet från gongarna skorrar och låter inte alls lika fantastiskt som i salen.

Du som vill yoga mer hemifrån kan gärna komplettera med vår tjänst Studio Karma Akademi. Det fungerar som en prenumeration på inspelade klasser. Än så länge har vi ett introduktionspris på 149 kronor per månad. Här hittar du inspelade yogaklasser av olika slag, tillsammans med avslappningsövningar, yoga nidra och meditation. Det är ingen uppsägningstid, du köper tjänsten så länge du vill och har tillgång till alla filmer så länge du är med. Och, om du börjar prenumerera till introduktionspriset så får du behålla det även när det ordinarie priset kommer. Det är som tack för att du är med nu i början när vi fortfarande provar oss fram med teknik och innehåll.

Sommarschemat gäller från den 21 juni. Det påminner mycket om vårens schema, men några klasser är borttagna. Vi har samma schema hela sommaren och pusslar lite med vikarier för att få till det på ett bra sätt. Uteyogan finns inte med på schemat, men var redo! Det kommer pop-up-yoga på platser utomhus några gånger i sommar!

Vi säljer klippkortet till sommarpris hela sommaren. Kortet är giltigt ett år, kostar 1350 kronor och gäller för 10 yogaklasser. Du kan köpa det själv i vår webbshop, eller så kommer du in så hjälper vi dig!

Under tre veckor i sommar kommer butiken att vara stängd på eftermiddagarna. Det är vecka 28, 29 och 30. Yogaklasserna hålls enligt schemat och om du vill handla i butiken är du välkommen på förmiddagen, eller i anslutning till någon av yogaklasserna.

Höstschemat drar igång den 9 augusti med flera nyheter! Vi har fyra nya lärare och några nya yogaformer. Vi återkommer till dem! Alla våra fantastiska lärare som vi har idag är också kvar så klart. Från och med höstschemat kommer vi att ta in 30 deltagare i salen, om det inte kommer nya restriktioner. Salen rymmer 40, men 30 känns mer lagom för klasserna på schemat. Vi hoppas kunna välkomna många av er som inte varit hos oss på ett tag tillbaka till yogastudion och ser fram emot många glada återseenden!!

Veckan innan höstschemat börjar, vecka 31, hålls en dansfestival i Norrtälje! Har du hört talas om den? Norrtälje Summer Boost. Studio Karma är med så klart. Den 2-5 augusti erbjuds dans i olika former på många platser i centrala Norrtälje. Du kommer att hitta vårt schema på vår hemsida och biljetterna till våra dansklasser köper du genom oss.

Vad sägs om en mingelkväll med yoga, tävlingar, snacks och dricka? Det känns fantastiskt att kunna planera för det! Vi avvaktar tills vi vet säkert att vi kan genomföra det, men hoppas att det blir en fredag i slutet av augusti eller september. Eller varför inte både ock? Vi har så mycket att ta igen och längtar efter att kunna välkomna dig till en riktigt mysig Karmakväll.

Du som inte varit hos oss på ett tag har kanske inte märkt något, men vårdcentralen som vi delar entré med har lånat vår butik som väntrum för vaccinerade. Vi flyttade in butiken i loungen. Nu är de klara och vi har flyttat tillbaka butiken! Det blev så fint! Vi har fyllt på med varor och fått in vårt goda yogite igen! Nu ska vi bara hitta på en riktigt bra möblering av loungen, det blev så tomt när vi flyttade ut butiken igen.

Till sist! Vår trogna snälla studiohund, Ebbe, har eget instagramkonto; ebbes_dagbok. Han blir glad för fler följare. Han delar händelser, tankar och funderingar kring sorkhålen på åkern, hundkompisar och den lilla katten som tydligen bor i samma hus som han. Och följ gärna Studio Karma också, vi delar en del bra information och uppdateringar den vägen.

Det blev många datum, här är en sammanfattning:

21 juni           Sommarschemat börjar
12-31 juli         butiken stängd på eftermiddagarna
15 juli               Vi tar emot 20 deltagare per klass och slutar sprita block
2-5 augusti      Norrtälje Summer Boost
9 augusti          Höstschemat börjar, vi tar emot 30 deltagare per klass
Aug/sep           Mingelkvällar!!!!
31 augusti       Sista dagen att köpa klippkort till sommarpris

Vi önskar dig en riktigt fin sommar och hoppas få se dig i yogasalen många gånger. Var rädd om dig!

Hälsningar

Sofia och alla andra på Studio Karma